Forumowa gra o Bakugan.
-Witajcie w Inter Przestrzeni! Jestem Marucho Marukura, dyrektor nad pracami badawczymi oraz zalozyciel naszego zakatka. Na poczatek proponuje wam wybrac bakugana straznika.
A oto formularz:
imie i nazwisko:
Wyglad: (najlepiej obrazek, ewentualnie opis.)
Charakter:
Domena:
Bakugan strazniczy:
Imie Bakugana: (jakie chcecie imie, tylko prosze by sie nie powtarzaly jesli bym mogla)
Nad bakuganem radze sie dobrze zastanowic. Napisz tego z ktorym sie najlepiej dogadujesz. Domena tez jest wazna wiec zastanow sie dwa razy.
Przy okazji wiem ze nowi uzytkownicy zadaja rozne pytania. Odpowiem wam na najczesciej zadawane.
Jak wyswietlic obrazek? Przed url piszecie [img]i po[/img].
Jak sie tutaj gra? Jest to gra forumowa, a mianowicie prowadzicie walki z innymi graczami i zdobywacie bakugany oraz karty. mechtogany itp.
Co mam na start? 3500 coins. Radze za nie kupic karty i bakugany oraz rozne tam do nich ulepszenia. Dostajecie rowniez pierwszego bakugana ktory ma moc 400G, BakuColara no i to wszystko jakby byly jakies pytania to pisac. Najlepiej na PW. Ja akceptuje wasze podanie.
A oto i moje:
imie i nazwisko:Ania Lighting
Wyglad:
Charakter: Zadziorna, spokojna, uczciwa, odwazna.
Domena:Darkus
Bakugan strazniczy: Orbeum
I co do Kart Postaci czyli KP, mozna napisac czy checie sie je zrobic samemu czy ja mam wam ja zaprojektowac.
Hej! Ja jestem 1000frytek z zapytaja i adminka bakugan-swiat !
imie i nazwisko: Vita Jeffrey
Wyglad:
Charakter: Z poczuciem humoru, zadziorna, opanowana.
Domena: Ventus
Bakugan strazniczy: Ramdol
Imie Bakugana: Nie ma, ale czasem mówię na niego "Ram" lub "Rami".
A co do KP, to możesz mi zaprojektować, bo nie wiem jak to zrobić
Ostatnio edytowany przez Vita (2012-04-01 14:49:14)
Witam cie na forum. I z przyjemnoscia Ci zaprojektuje KP. Zycze milej gry.
Imię i nazwisko: Kamil Trzoch.
Wygląd: Długie blond włosy.
Charakter: Bywa Różny.
Domena: Darkus.
Strażniczy Bakugan: Daartak.
Ostatnio edytowany przez KamilDestroyer (2012-04-04 16:51:43)
Troche trudno sobie Ciebie wyobrazic, ale dobrze. A i napisz mi nazwe Bakugana z Gundalian Invaders jakiego chcesz miec, oczywiscie z Darkusa.
Imie i nazwisko: Spectra Phantom
Wyglad:
Charakter: Arogancki, odważny, poważny, chce zdobyć Dragonoida przez wygraną i zdobyć energię sześciu domen.
Domena: Phyrus
Bakugan strażniczy: Viper Helios.
Imię Bakugana: Helios
KP juz prawie skonczona. Zycze milej gry. Czy moge w Karcie Postaci dac Ci troszke wieksze zdjecie Spectry?